kiss me k-k-kiss me

helloo!, kom hem från älskling för ett tag sedan :) ska till stan och möta anthonia vid ett och senare ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer :/ aja ser väl. hörs.

Fml.

Hallåå! Ligger i soffan och är allmänt trött ! Har haft ont i huvudet hela dagen och haft panik för att jag inte vet vad jag skulle göra idag.. Men jag ska i alla fall till Alex och mysa :) resten av kvällen får man väl se vad som händer :) hörs !


Lycka!

Hej, kom hem från stan för ett tag sen :) har varit där med Anthonia nästan hela dagen, eller i alla fall från klockan två :) Det var trevligt förutom att det började regna :( Ah i alla fall ha det varit en fin dag :) Snart så ska jag till baby och må ! Hittade en snusdosa hos tandläkaren idag så jag tänkte att han kunde få den eftersom jag inte snusar :D hörs !


hej

hej, varit i skolan kom hem pluggade i 3 timmar sen blev det alexander ! mys :) hörs :D

Love you

I love you more than you can imagine,
I might not show it all the times but
I hope you know it. all the days, weeks & months with you has been absolutely incredible!
I still get that wonderful feeling in my stomach when I see you & and when I
hear you. You are the world's best honey. ❤
I love you




Söndag.

Halloj, sov hos alexander igår var riktigt mysigt ! Vi gjorde dock inte så mycket men ah haha :p men i alla fall, helgen har varit bra har spenderat den med äääälskling ! :) nu - söndag, blir det att plugga stenhårt till omprovet i morgon :D hörs :)

Söt anthonia :*


..

You know my name not my story


Man växer med åren !


Skiiit kul !

Hej, sov hos babbee ! Hade sovmorgon men glömde bort det så får väl luffa i skolan i en timme, mmmmm askul! Kommer i all fall bli fint väder :) hörs !


Sämst

Hej, sämst dag ! Fick oväntat besök som gjorde att humöret gick direkt ner till botten, tappade dock bort mina busskort igår också.. Så FML på den här veckan as kul -.- man hade i alla fall tur med vädret



Kladdkaka :)

Duktigt av mig :)


Uttråkad!

Hej! Varit i skolan i dag som varje vanlig onsdag :) slutade klockan 10 så jag tog bussen hem :) jätte fint väder ute må jag säga :D skulle följt med Jenni och anthonia till Sthlm idag men mor min hade ingen möjlighet att ge mig pengarna idag så det blev inget :( ska väl bara vara hemma och luffa samt plugga lite till omprovet i morgon
:/ ja det var väl allt hörs :) !



Saknar dig

Saknar dig Gullunge :D


True

Haters can say wathever They want about me, but at the end of the day i am still going to be me, & i am still going to live My great life :)


Snart !

Snart åker jag hem ifrån allt det här ! :D


Blä

Hej, ligger i sängen och mår allmänt dåligt ! Vill bara hem till min säng..! Ska väl ta och sova snart. Hörs


:(

hej, vill fortfarande hem! ah i alla fall så sitter jag här i malgovik helt ensam.. inte ens min lilla syster vill umgås med mig ! :( ah men det är bara två nätter kvar sen så får man sätta sig i bilen på väg till ulva igen :D saknar Alexander masssooor ! jo vars ska väl plugga lite till ! hörs :D




:(

jag vill hem !.....

men det roar mig att jag hittade de här bilderna på mormors dator :D







Halloj

Hej, är hemma med Antonia efter ha varit på stan med klassen osv.. Hade NP i kemi idag, gick ju inte riktigt som det skulle.. Som tur är väl att man får sovsällskap inatt av babe ! Åker ju i morgon :( ja och i helgen ska jag plugga hörs ! :)


6 månader

Nu har ett helt halvår gått, jag älskar dig Alexander ❤


Helloj

Hej, vaknade hos världens bästa. Bi minglade lite tills mamma kom och hämtade mig :) var hemma ett tag tills Sophie och Oskar kom förbi sen åkte vi till Emil :) ganska så lugn dag ! Får väl se om jag får sovsällskap inatt eller inte :D puss hej :)


du är värd allt som livet kan ge !

helloj, kom hem för et tag sen, skolan var trist.. ingen var typ där :( yes, ska väl egentligen plugga men det skulle jag göra med Anthonia i morgin ! :D skit kul :) ah men ska väl hitta på något att göra.. Hörs hej
Gulligt! :)

Gulligt

Hej, vaknade hos världens bästa, sen gick jag till bussen och åkte till skolan :) hade inställt första lektionen så fick mingla Med anthonia ett tag :) nu väntar man bara tills man får sluta och åka hem! Fast ska bara hem och hämta so grejor och sen åka till anthonia och plugga satan till provet i morgon :D japp men hörs hej :)


.

Ångesten dödar.


jag vill aldrig mer se dig sårad.

Smärtan vägrar dämpa så jag fortsätter att kämpa,
försöker vara glad & fortsätter skämta.



1år sedan..

hej, vill bara säga att jag har haft min blogg i hela ett år nu ! kul :)

I think love is wonderful !

Hej, var i skolan igår de var lugnt ! Åkte in till stan med hela klassen och gick till något som jag inte kom ihåg vad det hette xd men ah det var något om " kärlek & sex " så alla fick en kondom! Behövs ej! Men ändå xp yes sov hos Alexander det var helt underbart ! Och nu sitter jag och väntar på att åka till tandläkaren :( ah hör av mig senare ! Puss

& jag älskar dig tok mycket Alexander !