Yeah buddy

Sitter i köket och försöker fixa den gamla mobilen som jag måste ha nu 2-3 veckor... Känns pissigt men får leva med det... Ska fråga älskling om han vill sova hos mig inatt, hörs :)


Tjo bloggen elin the king är här igen vet att alla älskar mig , ville bara säga de tjoo puss katten ! Bjuder på en bild me ;**


Inte roligt alls

Less på iphone just nu, precis fått tillbaka en ny iphone för min inte gick att laga så nu har jag betalat 2500 för en trasig mobil som ska lämnas in i morgon, har inte direkt några bra förhoppningar.. Så ja jag kommer att ha nytt nummer i morgon, peace!


Some days are wonderful !

Slutade klockan 11 idag, skönt! Fick tid att köpa lite grejer i stan och så :) Johanna följde med :) fick med mig en pälskrage. Juste jag köpte ingen ögonbrynspenna igår, köpte fel, såklar... Fick med mig en eyeliner -.- så köpte en ögonbrynspenna idag :D, men nu ska jag ta och äta glass :) puss hej !


Julklappar, check!

Skolan var rätt dryg idag, alla var lite grinig och så.. Men i alla fall så var jag och mamma först på gränby och köpte lite julklappar sen vidare och vidare! Köpte skor och ögonbrynspenna till mig själv :D nu ligger jag och väntar på maten! Sen så ser jag väl sen om jag sover hemma eller Alex :) hare bra!


Tisdag :D

Jag älskar verkligen tisdagar, börjar sent och slutar tidigt! I alla fall så ska jag få på stan med mamma idag och hitta julklappar och nya skor :) ska försöka hitta något till Alex med får väl se hur det kommer gå :p hörs sen :)


Helt underbart

Slutade en timme tidigare idag från skolan kändes ju skönt det istället för att sluta fem :) när jag kom hem så städade jag hela rummet, så nu ser det bra ut :D har varit en skit bra dag idag! Halva klassen var borta så det var lugnt när vi hade hantverk :) Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på, har inget att plugga.. Så ja jag får väl njuta utav att dagen har varit så bra och att jag inte är förkyld längre :D hare bra!


Fotomodell?

Sitter bredvid min älskade och knäppa vän Johanna pyttipanna! Hon sa för ett tag sen att hon tycker att Alexander skulle passa bra som kalsongmodell!


Irriterad&frustrerad

Sov hos mitt hjärta inatt och ska göra det ikväll också! Kom hem för ungefär fem minuter sedan och redan då känner jag irritation!. Ska sova nu och stänga mig inne från det som finns bakom dörren, skönt! Hörs hej.


Klipp klipp

Hade kund idag på eftermiddagen, Sophie var så snäll och ställde upp! Jag blev super nöjd, och jag hoppas hon verkligen och blev det! Hon grät i alla fall inte ;) Men ja.. Jag klippte i alla fall ökad längd = "uppklippt" och helform :)
Nu ligger jag i soffan och väntar på att gå till bussen och åker till min finaste kille :D

Såg mycket bättre ut i verkligheten :)


It went well

Ja simningen gick fint, förutom vatten i öronen & kallsupar! I alla fall har det varit en bra dag idag och vid klickan sex åker jag till min älskade, ha en bra kväll :)


Movie time

Sover hos bästa älskling ikväll, & i morgon blir det simning med klassen, inte ett dugg taggad.. Eller jo lite ;) haha ja men nu ska jag och Alex kolla på film och senare sova :) ha en bra kväll ni också!


Trött

Slutade vid tre idag, fick bleka slingor med folie idag, och kul var det! Och nu på de fredagar som är kvar till jul ska jag få klippa folk, så det är bara att höra av sig ni kan få en hårinpackning om klippning inte är aktuellt ! Åker till Alex ikväll, puss hej


Tidigt

Sov ju som sagt ensam inatt, har inte sovit något på hela natten så är helt slut.. Tror att det kommer bli en rätt så skön dag idag, på svenskan blir det bara att kolla på film och hantverken är alltid kul :) ser väl om jag sover hemma inatt eller om Alex vill ha sovsällskap, hörs sen :)


Alone

Blir att sova själv inatt, inte alls kul men tror att det behövs.. Har sovmorgon i morgon som är förvisso skönt :) ha en bra natt !

ILoveYou


I promise

I promise I will never be afraid if you stay here with me ♥

Men vafan

Gick och la mig direkt efter att jag kom hem från skolan har sovit 3 timmer men mår bara sämre, känns som halsen ska hoppa ur munnen på mig. Fml just nu :)


Bad day

Trött och inte alls på bra humör, har väl lite med imorse att göra.. Och jag blev ju bara mer besviken på mig själv när jag får se mitt matteprov! Stort F på det då.. Bara hem och göra hemmaprovet.


Slingor

Har glömt att berätta att vi har börjat med färg lite smått! Förra fredagen blekte vi slingor i mössa! Och i går fick dom andra göra med folie, men Pia sa att jag också skulle få ta igen det så det är ju bra! Nu sitter jag och väntar på att jag ska gå ner till skolsyster :) hörs sen !


Harry Potter

Ja kvällen började bra med en Harry Potter film men slutade med att alex blev bitter, kul kväll -.-


Power

Ligger i sängen och bara mår! Har varit hemma ett tag nu efter att ha varit hos tandläkaren samt åkt runt med mamma och köpt lite saker, kolla också om jag hittade några vinterskor. Men inget som föll för min smak :) ikväll ska ja åka till Alexander men jag åker inte för än runt 7 tiden för att jag orkar inte stressa och så :) men nu ska jag ta något att äta, hörs :)


Blä

Hatar sen här dagen, ganska så mycket! Har inte sovit något inatt, har inte ätit något & och nu sitter jag hos tandläkaren och vänta på att få rotfylla min tand... Sen tvingar mamma med mig och köpa skor när man har en massa bedövning i munnen... Ja vi ser väl hur det går. Höörs hej!!!


Söndag

Söndagen har kommit och jag har haft fullt upp hela gaden med Alex & hans familj :) I morse så kollade vi på den sista Harry Potter filmen, senare åkte vi med till Ikea.. Men vi åt bara där haha.. Sen så åkte vi till Alex kusin som fyllde 4 år idag :) Kom hem för tag sen..Men ny måste jag börja plugga innan Alexander kommer, hörshej :D
 
 

Rolig

Det var en super bra dag med Johanna idag ! Nu sitter jag i alex säng, har precis kollat på batman, eller ah jag såg inte slutet :) hörs hej :)


11.50

Vaknade för ett tag sen bredvid en riktig goding! Idag blir det att umgås med johanna på stan och fika bland annat! Nu blir det att fixa sig sen dra iväg! Puss hej :)


Natten är ung

Natt käk på G. Kom hem till alex nyss från carros kalas !! Sova nu :)


Kul

Ja det är ju alltid lika roligt på torsdagar att jag måste vänta på bussen i en timme.. Fast nu är det bara 45 minuter kvar -.- I alla fall så hoppas jag att mamma är hemma så jag kan fråga jag ska tvätta hennes bil så man får lite pengar ^^ Ikväll blir det Alex! Puss hej.


Godmorgon!

Godmorgon! Har precis blivit klar och nu väntar jag på bussen :) Älskling ligger fortfarnde och sover, rätt så orättvist... Får säkert tillbaka hår & kemi provet idag, hoppas det gick bra! Men hörs senare ! :)


Öppet hus

Kom precis hem efter att ha varit på öppet hus på fyrisskolan, det gick galant ! Var typ en som visade hur frisör salen var på skolan och sen svarade på frågor bla. Nu är jag hemma hos Alex :)

Nu ska mysa med det här charmtrollet!


Gästblogg yeeeah

Hihih bloggar lite på elins blogg , för har jätte tråkigt på rasten och tycket att jag va tvungen !! Hehe elin du är allt bra du ! <3

Bjuder på en as ful blid också ! // wibban


Herregud

Till alla er som tror att ni kan lägga till mig på facebook, skirvia ett meddelande på facebook, skriva ett sms eller till och med ringa till mig, till er alla som tror att ni kan höra av er igen efter ni har krossar mig, fått mig må dåligt eller till och med känna mig som världens sämsta person. Ni behöver inte ens försöka bilda upp något som redan har tagit ett slut! Inget kommer få mig att ändra på mig, så försök inte. Så ha ett bra liv utan mig för det har jag utan er :)


Kort dag

Sov hos älskling inatt jätte mysigt :) åkte till skolan idag för att gå på en lektion.. Så jag linn och linnea åkte till Alex skolan och mingla ett tag, men nu är jag hemma! Ska väl egentligen plugga men det får bli sen, soffhäng nu så hörs !


Måndag, igen..

Måndag igen och den här dagen har gått alldeles för fort! Vanliga lektioner sen hantverk, och då blev det permanentnings "prov" och det gick galant :D Åkte hem med Micke och då berättade han att Apple inte kunde laga min mobil på garantin så var tvungen att betala 2500 kr för att hämta ut en ny, rätt så bra att man har världens bästa föräldrar som betalade det så jag fick en ny! Men nu blir det väl att vara så försiktig som möjligt och inte lyckas att ta sönder den.. Nu ska jag och Alex kika på tv sen gå och lägga oss! Ha det bra puss hej !


14månader

14 månader med Alexander idag, tiden går så fort! Älskar honom mer för varje dag som går! ❤❤


I allways going to love you

Grattis pappa på farsdag, saknar dig varje dag som går  ♥
 

bad day

Har precist ätit frukust, min morgon har spenderats hos Tandläkaren.. Först fick jag ócg mamma vänta inne på akut avdelningen i 2 timmar innan det var min tur! Sen när det verkligen var min tur skulle tanden bedövas men inte blev den det, så två sprutor och jag kände fortfarande allt... Sen började dom härja i tanden sen började det lukta i hela rummet och det kom från min äckliga tand!! fy, men i alla fall så har jag en infektion i tanden så ska rotfylla den någon gång under den här veckan eller nästa, hemskt..
 
Men nu till något helt annat! Igår åkte bl.a Jag, Alexander, Sebbe, Fanny med mera till östhammar, det var en skit kul kväll tills allt började spåra, men vi gic därifrån innan det blev mer tjaffs.. Sen var det ju bussresan hem den var seg men ändå kul ! NU ska jag bara äta choklad och sova lite innan jag ska dra mig vidare till världens bästa pojkvän !
 

har ni tänkt på en sak..?

hejsan&hallå! blev väckt av Alex i morse, gillades inte så där extremt mycket, men jag klev upp när han hade dragit i alla fall :) Blev lite sterss på morgonen än fast jag nästan hade all tid i världen :p I skolan klippte vi hela förmiddagen (Uppklippt) sen på eftermiddagen permanenta vi.. Sen nu har jag varit hemma och pluggat med mamma, och sen nu kom Alexander, jävligt sociallt med spel på mobilen man sket man väl i, fick ju tid till att blogga. I morgon ska vi i klassen kolla på en teater med svenska läraren, ska väl bli intressant.. Johanna följer med mig hem i morgon, ser väl vad vi hittar på ! :) hörs så länge.
 
juste har ni tänkt på varför man säger att man får "gåshud" när gåsen egentligen har fjädrar?..
 

försöker

fösöker verkligen att hålla mig så uppdaterad som möjligt men jag vet att det går väl sådär.. :p Sov hos baby inatt, skönt ;) skolan var också rätt så skön slutatde 12 så drog hem och handlade med mamma osv.. den när jag kom hem somnade jag på soffan i 2 timmar, så är skit pigg nu hah :D tror att det blir en sleepover hos Älsking inatt också :D puss hej !
 
tycker verkligen om den här låten :)
 
 

vilken underbar dag

Sov hos mitt underbara hjärta inatt! vi kollade på film blev lite osams och somande :p men i morse så var han gullig och gla' ! Skulle sluta skolan klockan fem idag men min lärare skulle till läkaren så vi fick gå hem klockan ett :D har varit hemma ett tag nu, men ja nu ska jag tona mitt mitt hår samt löshår ;) hörs hej :D
 
 
 

saknar dig redan!

Jag saknar dig redan min fina telefon :( Ja som ni kanske förstår så har jag lämnat in min Iphone på lagning pgr av att låsknappen har fastnat eller något liknande.. Så det ommer inte bli slå mycket bloggning eftersom jag inte har en dator i alla lägen, och just nu orkar jag inte ladda ner en massa appar på den mobilen jag har för tillfället, eftersom jag bara ska ha den i 2.3 veckor. Ja men i alla fall så sov jag hos älskling, hur mysigt som helst :D åkte hem rätt så tidigt eftersom min mammas kille ville åka in tidigt och lämna mobilen.. Men det är nog det ända jag har gjort idag, varit allmänt lat och tråkig haha.. Men ikväll ska jag nog till Alexander om han vill :p men vi hörs av senare, hörs hej :D
 

Ren och fin

Nyss duschat och nu väntar jag på att babe ska komma och hämta mig så det blir att sova där inatt igen :D imorgon ska jag lämna in mobilen så den blir borta i 2 veckor så jag måste använda en gammal skit mobil :( aja hörs senare :)


Love my boy

Hejsan hejsan! Vaknade av att mamma messade och frågade om jag ville följa med till Ikea, så det blir det nu på förmiddagen, sen senare när jag kommer hem måste jag skriva en grej till engelskan, har dragit ut på det ett X antal ggr nu :p & ni ska bara veta hur bäst det kändes att somna bredvid den man mest älskar och tycker om var efter inte ha gjort det på 3 dagar haha & ja 3 dagar är mycket för mig, eftersom jag och Alexander spenderar så otroligt mycket tid med varandra :) men nu måste jag springa till bussen! Ha en bra dag !