Helt underbart

Dagen idag har varit kul! Alex och åkte in till stan och köpte present till hans lillebror :) och sen så fick jag min ett års present av Alex idag, han är för snäll min pojk! :') sitter och kollar vad jag ska ge honom hmm.. ;) hoppas han blir riktigt nyfiken :D sover nog hemma idag för att jag får skjuts av mor till skolan imorgon! Puss hej !


Jätte glad

Fick världens finaste 1års present av älskling idag! Love you ❤❤


Deprimerad

Händer aldrig något kul längre, blir deprimerad.........


Nöjd

Trippen till thuns var helt klart värt ! Hitta en jacka jag verkligen nöjd med :)


Awesome

Kom hem för ett tag sen, nu blir det att åka till thuns sen hem till älskling och äta i stan och kolla på bio med han och några vänner ! Ha en bra lördag :)


Sovdags

Sova nu sen upp till thuns i morgon med La Familia ! Hörs !


Helt rätt

Känner igen mig själv :p


Heelloo

Kom precis hem till Alex och innan jag åkte hem till honom färgade jag håret och blev jätte nöjd ! :) ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på men jag ska i alla fall till Thuns i morgon :) ha en bra Fredag !


Good bye

Hej då mittbena !


How you doing !

Kom precis hem efter en ganska rolig skoldag! Skolfotot blev väl dåligt som vanligt men vad gör det om hundra år :) ser väl hur jag gör ikväll om jag får sova hos Alex en natt till eller om mamma vill ha mig hemma :( aja ha de bra!


Skolfoto

Ligger i älsklings säng funderar på att gå ner att äta frukost :) Idag är det klassfoto som gäller.. Fyfan hatar det :( plus att det regnar! Önska mig lycka till!
Ha en bra onsdag :*


New in

Slutade skolan 12 idag, det kändes helt underbart! Fick till och med morgonmys av älskling i morse :D har inte gjort så mycket sen jag kom hem, min låtsas pappa kom hem från usa typ alldeles nyss med fina grejer därifrån :) ett par Converse skor och en Converse tröja samt strumpor :p ja nu ska jag väl duscha innan jag åker till Alex! Puss hej :)


4 km

När jag kom hem från skolan idag gjorde jag pannkakor till mig och syster, mamma kom hem vid klockan 7 och jag fick choklad :D nu har jag precis kommit hem till Alexander efter en kall cykeltur som bestod av 4 kilometer hahah jätte stolt :D


You are my drug❤

Jag älskar dig
I love you
Rakastan sinua
我爱你
Je t'aime
Ek is lief vir jou
Ma armastan sind

Alexander mitt hjärta, jag älskar dig mer än allt ❤❤❤


Why

Kvällen igår var väll rolig till en viss del men ja det fanns ju nackdelar.. Ja vi kom ju hem tillslut :) ha en bra söndag !


This is love

Mår väl inte så där topp 100 bra men det duger ! Är fortfarande hos älskling men åker hem nu snart när han ska iväg, åker till honom igen vid fem sen åka vidare på äventyr ;)


Blä

Nyss vaknat och det var nog det sista jag ville göra! Sov i alla fall hos alexander, tar nog 12:40 bussen hem. Och ikväll ska vi nog ut på nya äventyr :) ha en bra dag !


Ledig !

Ledig idag ifrån skolan så undra vad jag ska hitta på idag! Mamma jobbar, syster i skolan, Älskling i skolan, micke åker till usa haha helt alone just nu :( ja men ska klä på mig sen dra till bussen!
Puss


Fint

Idag blev det att pensla hår inpackning med johanna :)


Back to hell

Ligger i babes säng och väntar på att gå till bussen :) vet inte om jag orkar äta något, jag för nog det i skolan ist ! Idag mår jag hyfsat bra, inte trött :) ha en bra Onsdag!.

Look for today


❤❤❤

Jag älskar dig mitt hjärta ! ❤❤


Look!

Sov hemma hos mitt hjärta inatt och idag blev det att åka till skolan för att gå på 1 och en halv lektion (love fyris) ! Haha i alla fall så ligger jag och degar i soffan och kollar lite på tv och bara chillar! Blir nog att sova hemma och så inatt eftersom Alex har börjat på boxning och den slutar sent :) ha en bra Tisdag :)


Gårdagens arbete

Månad --> skolan = permanenta!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2566617/images/2012/pic_50585a1de087c356371f52ec.jpg" class="image">


Powernap

Ligger i sängen och är helt död! Somnade i soffan som då inte var så bra.. Blir väl en dusch nu och sedan filmmys med mig själv :( Vart är du älskling när man behöver dig som mest?

Bedårande ;)


Ser du stjärnan i det blå

Går dagen var hur rolig som helst ! Jag och älskling följde med Anthonia osv.. Till någon bilträff, okej, själva bilträffen var väl inte så rolig men när jag och anthonia började härja då blev det mycke roligare ! :D Jag och Alex kom väl hem runt 1 - halv 2, så vi satte på en film och somnade efter den, nu på morgonen hann vi inte göra så mycket :) jag har i alla fall städat mitt rum och bäddat rent i sängen osv.. Yes ! Men nu ska jag ta något att äta, senare plugga till matte :( ser väl vad som händer ikväll! Puss hej :)


Up side down

Babe blev på bättre humör så jag stannade lite längre och cyklade hem istället :D ikväll hoppas jag på att det blir roligheter ! :D


Bajs

Vaknade nyss hemma hos hjärtat, men han är på så jävla dåligt humör så jag tar nog tidig buss hem !


Hmm

Den här dan är nog den värsta jag har varit med om, inatt höll alex på att göra mig galen, i morse börja mamma skrika på mig nu är jag hungrig och jag får inte gå ut ur rummet för mamma städar :@ hörs ej!


Sjukning

Sov hos hjärtat inatt eftersom vi hade 1års dag! Vi gjorde inget speciellt eftersom både var sjukt trötta och smått sjuka :p dock så hade jag praktik den här veckan så det sket sig ju :/ fast jag trivdes inte där så bra men praktiken påverkar betygen så det är ju mindre bra.. Just nu har jag pluggat hela morgonen, nu ska jag sätta på en film och sova ett tag. Ha det bra, hej !


1år

1år/12månader/365dagar

I ett år har jag spenderat tiden med den finaste personen i mitt liv. Alexander jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Jag är överlycklig med dig ❤


Good - N I G H T !

Hello! Ligger i sängen och ska försöka sova, är super nervös för i morgon :( Idag hade jag i alla fall praktik.. Det gick väl bra förutom att jag inte fick göra något och sen tycker dom att jag ska vara kvar där till 6!! Helt sjukt! :0 ja
Men ska sova nu, ha en skön natt, pusshej :)


Fler svar!

Fick fler frågor nu ! Alla är från samma tjej så hoppas att du får bra svar :)

1. Har du löshår?

- Ja det har jag, jag har haft det sen jag gick 7an eller 8an :)

2. Vilken är din naturliga hårfärg?

- Min naturliga hårfärg är mörkblont, men det lutar mer mot ljusbrunt :)

3. Röker du? När började du i så fall?

- Jag började röka sommarlovet när jag slutat 7an. Och ja jag röker fortfarande
:(

4. När var första gången du drack?

- Första gången jag drack och blev påverkad var nog när jag var 15 år. Mins inte vart eller något men har för mig att jag var så gammal i alla fall :p

5. Tycker du om din kropp?

- Jag ogillar inte min kropp på något sett Men om jag skulle få ändra på något skulle jag vilja ha bort lite av mina höfter och sen skulle jag vilja ha större bröst :)

6. Hur lång är du?

- Jag är 1.60 cm :)

7. Vem är din bästavän?

- Tror inte jag har någon bästavän, jag umgås med olika vänner hela tiden :)

8. Har du många vänner?

- Ja, men eftersom jag har flyttat så mycket är mina vänner ganska utspridda tyvärr..

9. Umgås du och din pojkvän med samma personer?

- Ja oftast gör vi det :)

10. Hatar du någon?

- Det finns många jag inte gillar och inte kommer överens med, men att hata någon är nog att ta i, men det finns en person som jag verkligen hatar :)

11. Har du någonsin strulat med en tjej?

- Ja det har jag, men det har bara varit med tjejkompisar inget kärlek att göra :)

12. Vem är den snällaste/ sötaste / finaste/ omtänksammaste / roligaste du känner, du måste skriva olika personer! :)

- Snällaste-Angelica Sötaste-Anthonia Finaste-Alexander omtänksammaste-lillasyster
Roligaste-Jan-Erik/MatteLäraren

13. Om du var tvungen att ha sex med ett djur vad skulle det vara? Hahahha!

- Det skulle Nog vara en apa, eftersom dom är mest lik en människa :P





Ny kategori !

Har gjort en ny kategori nu som heter "frisör" så om ni klickar där senare kan ni se allt jag gör under mina dagar, månader och år på min frisörlinje!

Kan tex lägga upp den här håruppsättningen som jag gjorde i fredags som kallas svinrygg! :)


on my way

Drar till älskling nu! 

svar på frågorna

Ni är ju så tråkiga som inte kommenterar frågor, så jag får väl svara på dom jag fick :) men nu kan ju fortsätta kommentera frågor om ni vill ! :D
 

1. Är du oskuld?
- Nej, det är jag inte.
 
2. Om du inte är oskuld, vem var din första, namn gärna :)
- Han heter Marcus
 
3. Favoritfärg?
- Min favorit färg är nog, Svart, vit, silver och rött.
 
4. Har du A i något ämne? 
- ja eller jag hade MVG i musik när jag gick i nian.. Har inte fått betyg än eftersom jag bara har gått ettan i 3 veckor.
 

5. Gjorde det ont att ta hål i läppen?
- Nej det gjorde det inte, bara efteråt när läppen började svullna :)

Soffhäng

Kvällen igår var rolig, träffade mycket roligt folk osv.. Först var alla hemma hos älskling senare drog vi alla vidare till rebecca och sedan till stan. Men det var så kallt så jag och Alex åkte hem :) men som sagt så var kvällen roligt ! Nu ligger jag och alex och dör lite i soffan ska ta bussen hem vid halv 4. Skönt att jag har praktik i morgon så man slipper skolan :D ha en bra söndag :)


L Ö R D A G

Äntligen har lördagen kommit! Och kvällen kommer bli bäst med älskling och många fler! Hoppas ni också får en bra kväll, puss :)


Frågor & svar

Gör en frågestund, kör på med frågor !!


I think that you are the one |❤

Skolan idag var intressant, tvåorna skulle få klippa oss ettor :) visst jag blev jätte nöjd och mitt hår behövdes verkligen klippas. Så dom fick kapa av det, har du ändå hårförlängning :) Efter skolan åkte jag hem till min fina pojkvän, vi gjorde dock inte så mycket men i alla fall åkte jag hem efter det och nu ligger jag här och kollar på robinsson :) Efter det så blir det att göra lite läxor samt sova efter det, ha det bra & godnatt !


School

Lite bilder från skolan :) långhårsuppsättningar :)


Dream

Kom precis hem efter en skön dag i skolan, dock var jag tvungen att hämta min cykel hos Alex.. Och att cykla i motvind är inte lätt!! Nu ligger jag i alla fall i sängen och är helt slut efter cykelturen :0 nu blir det att ära något och kolla på film :D


08:25

Ligger i Alex säng och bara njuter tills jag ska gå till bussen som åker vidare till skolan! Slutar 12 idag som förvisso är skönt, men har två av dom drygaste lektionerna så hellre skulle man ju velat vara hemma :) ja efter skolan åker jag till bälinge och hämtar min cykel och cyklar mina 4 km!!! Efter de ska jag bara dega, dega och dega :D ha en bra dag ! Hejs :)


Hang on now!

Snart kulturnatten! Längtar :D


You make me melt away

Kom hem för ett tag sen! Ha haft det bäst med Alex igår :) idag eller i morse gjorde vi inte så mycket, vi kollade typ bara på Narnia haha :D ikväll blir det plugg och allmänt ligga och dö :)

Ser väl om jag sover hos skönheten eller om det blev hemma kväll !


T r ö t t

Ligger i sängen med alexander, men han är så otroligt social så jag tror att jag ska sova ! Puss

Det här håller han på med.. Väldigt roande!




Life is beautiful

Sov hos min älskade inatt, vi gjorde inte så mycket! Vi kollade på en film sen somnade vi :p jag kom hem för ett tag sen och har inte gjort något sen dess, förutom att jag har satt dit pärlplattor pärlor på mitt headset, det tog ungefär 1&halv timme :D nu ska jag snart äta sen baka muffins tänkte jag! Ha en bra lördag, hejs !