Usch

Usch på den här dagen säger jag bara, regn, grinig och ramlade i trappen :(


Iam not telling you it is going to be easy, but it going to be worth it!

Hej! Ja jag har ju som sagt eåkat färja håret svart men som tur är lider jag inte utav det, men jag lider av att jag kanske inte hinner få min hårförlängning i tid till balen :'( håller bara tummarna för att det ska komma i morgon ! Ja och Alexander skulle kanske komma förbi en sväng. Hejdå :)


Suck suck suck..

Skulle färga håret brunt.
Det blev svart :(


Leende guld bruna ögon, har jag förälskat mig i !

Hej, sitter i skolan med anthonia, jag har snart nationella i matte ! Ah men hörs :)


Snart så :)

Snart slutar jag äntligen nian !


Go the right way

Hej, sov hos världens bästa inatt, åkte till skolan i morse, var jour med kim så inga lektioner ! Och nu slutar jag och 30 minuter känns skönt :) då blir det väl hem och bara må :) så hör hej :)


Mmmhh vädret ! :D

Tjena! Har nyss kommit hem efter ha varit och badat med älskling och Sebbe. Sen har jag ätit tårta också eftersom det är morsdag idag :) japp ha varit en bra dag ! Ska sova hos Alexander också mys, men hörs hej :D


I can see it in your eyes

Hej, dagen igår började ganska tråkigt men sen så kom Alexander så det blev det ju i alla fall roligare :D Han åkte hem för ett tag sen, och jag ska åka och köpa hårfärg och grejer sen ska jag väl träffa älskling igen ^^ Ha en bra dag :)


Grattis på morsdag mamma :)

Grattis på morsdag mamma ! :)


Hej

Hej, har inte gjort något idag. Nu ska jag ladda ner någon film sen sova. Hörs.


Halli hallå

Hej! Har varit ute hela dagen, badat osv. Jätte skönt ! :) nu ska jag åka till carro och anthonia och bara chailla med livet lite! :) japp och jag saknar faktiskt min pojkvän lite :( aja vi hörs väl sen, puss ^^

Livet är inte lätt, men när du ler mot mig lyser du upp hela mim värld ❤


You are the best

Hej, vaknade för ett tag sen, Alexander åkte vid 7 och hatar mig för att jag inte åkte bussen med honom. Hihi han är så söt ibland :D ja jag ska väl dra mig till bussen jag med :) så hörs hej :)


The best thing about tonight is that we not fighting

Hej, ligger i sängen efter att ha varit ute och försökt bli lite brun om benen! Ikväll händer det väl inte så mycket, vet inte om Alexander kommer hit, han har ju inte hört av sig så jag får väl se! Annrs blir det forever alone till film tills jag somnar :) puss hej!


Can you feel the love tonight ?

Hej! Ligger i sängen efter en kul onsdag. Vaknade hos pojkvän, åkte till skolan, åkte hem 09:30, kom hem, eller jag kom inte in i huset eftersom min mor var så otroligt smart så hon glömde lägga ut nycken ! :( haha ah men jag kom in i alla fall! Senare åkte jag till pojkvän igen, myste i solen osv. Åkte hem och nu ligger jag här och kan inte sova :( men ska väl försöka! Har ju Svenska redovisningen i morgon, önska mig lycka till, god natt!.

& så här cool var jag idag.


Some things will never ever change, like you and your ugly face!

Hej, kom hem för ett tag sen har ätit och bara mått! Utlåst blev jag också, nej det var inte kul :( Ja idag blir det att ta det lugnt, fixa svenskan sen åka till alexander hämta lite grejer sen vet jag inte vad som händer :) hörs heja :D

BTW: jag och anthonia badade igår ;)


L E S S

allmänt less på allt, så hörs.




Somtimes you just want to turn back time

Hej, ligger i sängen och kollar på kalle och chokladfabriken helt själv :( ja ska väl försöka sova. God natt.

Svårt att sova utan dig :(


I love you to much ❤

Hej, vaknade bredvid världens finaste pojkvän, men han åkte hem för ett tag sen så man blev ensam igen :( ja gårdagen var väl kul till en början men ah jag och anthonia åkte bil med jonas sen åkte jag hem, kul lördag hha! Ja ser väl vad som händer ikväll, har studiedag i morgon så ingen skola då ! :D Puss hej!

& Alexander, jag älskar dig ! ❤


sool

hej, har precis kommit hem från östervåla, jag red med Anthonia jätte mysigt! Jätte härligt väder är det också. LIKE IT ! Snart kommer anthonia till mig och då blir de mys vid Ulva :D & Alexander har fått halsfluss, så får väl bara vänta och se om jag också får det :'( Ska väl ta och duscha luktar häst :( Men ha en trevlig lördag. puss hejs! :)

 

Smile

Smile, it can't be worse :)


movie time !

hej, kolla på film nu. känns som om den här dagen kommer vara seg :( ska fråga min underbara pojkvän om han vill ha sovsällskap inatt, japp men hörs hejs! :)

Look at me now

Hej, vaknade vid 9, har inte gjort så mycket sen dess. Eller jo förflyttat mig från sängen till soffan haha ah, får väl se hur dagen blir idag, hoppas på något skoj i alla fall. Puss hej.


What can I do for you?

Hej, känner mig duktig som har städat rummet, bytt sängkläder, rensat garderoben, osv! Riktig kvinna! Ja och ny ska jag kolla på film&äta godis alldeles själv :'( hörs hejs


Hello

Hello, vaknade hos alexander, mådde dåligt när jag vaknade :( just nu tittar jag på film själv för att min pojkvän inte vill göra mig sällskap.. :( ja får völ se vad som händer sen hörs.


Hold your head up high, and the pain will die.

Fan vad här sög !


Det gick ju bra

Vaknade hos mitt hjärta, åkte till skolan gjorde nationella som inte gick så bra, somnade i 40 min ja as kul tisdag, men ska till tandläkaren strax :( ja hörs hejs :)


Baby

När den här plast rosen vissnar, då ska jag sluta älska dig



Do what you love to do

Hej, gå till skolan nu, hörs sen :)


Börja träna kanskeeee? :p

Haha känner att jag börjar lägga på mig lite, ska väl börja springa lite, om det kunde bli lite varmare ute :D

BEACH 2012 - here we go


Where did I go wrong ?

Att bygga upp ett nytt självförtroende tar lång tid, så jag börjar nu.


Klänningen

Hej, kom hem för ett tag sen från thuns och gränby, fick med mig lite hem och klänningen till balen, faktiskt riktigt nöjd för en gångs skull ! :)


8månader

8 månader är lång tid, men jag är fortfarande lika kär och lycklig med dig Alexander ❤


Jätte kul

Ja ser ut som om att jag får se på filmfan själv !

Dum som somna :(


High

Känner mig lång ^^


Alltid sena nätter, tomma glas

Hey, kom hem vid två och har faktiskt inte gjort något sen dess ! :p Nu ligger jag i sängen och dör i väntan på att vi ska åka och äta Kina mat, as gott ska ni veta! :D.. Ja sen ser jag väl vad som händer ikväll :) puss hej


I not going to make it without you

Tjääna! Kom precis till skolan, blev ingen sovmorgon för mig :( ja men det är väl alltid lika roligt att vara här helt själv :D aja Anthonia kommer väl strax hoppas jag ! :) ja den här dagen ser ut att bli bra den med ! Sen ikväll blev det restaurang med familj, ha en fin fredag ni med :)

Fin du är mitt ❤


happy

Det här kommer bli en fin dag :)
Hej, vaknade hos världens bästa pojkvän, åkte till skolan, träffade världens bästa vän, sitter på lektion :)
AJA, äta nyss puss hej ! :D



Hmm..

Livet har ju gått och blivit till en skräck film.


:)



think about it


RePlay

hej, ligger i sängen, ny duchad och fräch! väntar på att Alexander ska komma ^^ min dag var väl helt ok. Var faktiskt där hela dagen, fick till&med beröm för det ! ;) japp, sen kom jag hem från skolan gick till och la mig,m somnade... Efter fem timmar vaknar jag utav att armFan hade somnat :( haha! Onsdag i morgon, skönt slutar kl10 :p Blev nog att ladda ner film nu så hörsHej! :)

Sometime

Sometimes you have to realize you are wrong and that we
must look to its own perspective and realize that you too can
make mistakes.
Mistakes that will surelycome back, but remember,
mistakes are not just mistakes.
your mistakes showsyour true self, where you really should be and who you really are.



Skuuuan

Hej, sitter i skolan och har as kul. Ska fortsätta med det så hörs hej :D


Just chilling

Heejjjjj, kom hem för ett tag sen har precis bakat kladdkaka :D nu ligger jag i soffan och ba ha det bra, aja hörs hej snuttisar.

Blev nog en powernap!


Facebook

Ja Alexander vad ska man säga om att du är kung på att måla naglarna ;)


I love you I love you I love you !

Hej, kom hem för ett tag sen, har haft en super helg med världens bästa kille ! :) nu blir den väl att plugga lite mer på kemin sen blir det film&fruktsallad :D ja men hörs sen :)


Jaarå

Min lördag blev inte roligare än såhär ! :p

Fruktsallad & en film


You are the only thing I think of

Hej, Fredags kvällen var väl kul, åkte bil hit & dit med alla :) tillslut fick man åka hem och sova med världens bästa! Ja, jag hoppas då att det blir lite roligare ikväll! :) hörs sen ska ta en redlös powenap ;)

& jag älskar dig ❤


Nej

Hej!/ A


Huvudvärk

Hej, kom precis hem från skolan.. Ska dra på en film&sova ! Slog i huvudet igår så att jag fick en liten hjärnskakning :( har inte sovit något inatt så mår allmänt sämst! Men som tur har man en pojkvän som piggar upp mig :D Det var nog allt, skriver säkert något senare. PussHej ! :)